Økt 1 og 2 uke 30 Geiteryggen og ved skolen på NK

 Dette har da stort begge gangene har vært impulstrening grunnet langt unna bloggen for å lage en plan, og som  utslag av dårlig samvittighet og frustasjon over vær/utstyr som har gjort plenklipp umulig. Især Tardis trenger å øve seg løs og med avstandsarbeid

Men, trening har det blitt. Og om ikke annet.. mere tur. Ingen bilder tatt fra treningene

Økt 1 : Torsdag

Gubben skulle ta bilder av fly på Geiteryggen, og gutta kjeda seg.

Det ble en kort økt, for det var null skygge og steikvarmt.

Q jobber litt, men veldig berørt av området rundt seg. Flymotorer, folk som kommer og går, og sjenerelt behov for å se hva som skjer. Så, jeg legger det ned til kontakt og enkeltøvelser.

Steike som han smeller haka i handa mi nå... Og twist sitter som bare den...


Økt 2 Søndag

Regn regn regn... men omsider letta det, og det blir jo aldri regn når vi trener med Ine .

Tok med meg caps og sure grillpølser og la i vei nedover.

Jeg gjorde meg raskt den erfaring at han er kjempestressa og ufokusert rundt hunder han kjenner. Og han er sosial og trivelig mot begge hannene til Ine. Det er piping, og hodet dreid mot der de er. Da vi gi hjem og det var bjeffing i en hage, så ga han i grunnen beng i det. 

Sure grillpølser var etanes. Som sagt fikk vi gjort noen enkelt øvelser, men triks som rundt meg, der vi ikke ser hverandre, der fada han ut. Så vi la det ned til kontakt, og holde blikket, gjøre et lite trikst belønne ved å kaste godis, og så fange oppmerksomheten igjen. 

Vi må rett og slett trene mer på forstyrrende plasser, kontakt, og innkalling. Evnt jobbe med kortere bånd, og heller slakke ved belønning, og jobbe ham inn. ( sånn der sirkelbelønning)

Da vi gikk hjem var han mye mer oppmerksom.  Da vet vi det...




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Uke søtten, økt en

 ( stadig flere taster som lager kvalm..) Husbond har kommet hjem , så han ble ikke med opp for å trene, måtte passe grundig på papsen. Så d...