uke 10 og økt 1

 Det var ikke spennende nok ventesnacks med det tyggebeinet, så vi hadde litt sutring i dag...Men det ble stille.. På den andre siden, alt som ble putta i "the snack tray" gikk ned. Til og med de små små ringene han fnøs av  vinter. Alt går i grisen.


Vi starta første økt med litt øvelser vi kunne, og minte på at dekk er ikke en øvelse vi gjør ennå. og særlig ikke siden den kommer med... lyd.

Men vi hoppa snurra og gikk slalom greit. Feira med en bompi og godis kasta på gulvet.

Hake er fremdeles en kort touch øvelse for ham, som like gjerne kan bety labb, så her på jobbes. High five er med begge labber. Jaja..Å få en hund til å holde posisjon, det har vi klart før. med Tardis og pray

Så ville jeg jobbe med å lære inn twist.  Han i fin vending, men så må han stoppes før han går helt rundt, og om godbiten er for høyt oppe, så er han på to. Er den for lav og feil plassert så får vi en forvirret snurr.

Så det var viktig å time godisen, og den lille tilbaketrekningen som i jo er at han rygger, og det er jo poenget.  Han kommer til å ta det, at det er noe som skjer med snurr som er litt rart.

Ut kan han nå. Bare ikke i kombo med andre øvelser, det er litt for tidlig.

Så vi fokuserte litt på stå... som blir til en sitt... tror leketøy funker best vi tok et par økter på det.

Som sagt, vi jobber kjeder og ikke program ennå, men det kommer....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi har deltatt i rekrutt.

 i Drammen i dag, og jeg tenker at vi bør seriøst begynne å tenke på program snart. Vi er dern nå. Vi skal jobbe mot trikseprøva, men vi sk...