Økt 2 uke 33 - Nå skjerpes greiene

  Pent vær, og trening. Planen var å gå tur enkeltvis, og trene på Geminibanen. Om ikke med lue og kjele, så i allefall andre øvelser.

 

Han travet fornøyd i vei, og vi belønna kontakt. Og han er  slett ikke så gæli på det. Ved passeringer oss to, så er det flere ganger vi lykkes med å kaste godis, og få kontakt. Det hender vi lykkes når vi er alle på tur også, men det er spennende å se hvordan han takler utfordringer alene.

Vel oppe på banen jobba vi med sitt og bli. Vi har ikke jobba så mye å vente ut i øvelser, eller  forstyrrelser generelt Jeg kunne rygge unna og gå til sidene, men ikke snu ryggen til. Da kommer han etter.

Når han datt ut så jobba vi med innkalling. Og kontakt. Passerende hunder løste vi med kontakt og godbit. Han er virkelig en lettmotivert hund i dag. Men vi leker ikke når det passerer hunder

Det er viktig å holde energien oppe, da er han med.

Vi rygga litt.. han setter seg fortsatt fort ned, kanskje sette opp mellom noe , for å gjøre ham mer utholdende.

Jobba med å  gjøre twist uten for mye støtte Det er litt vanskelig.. det blir fort "på" eller bompi, men det er ikke mye som skal til. 

På vei hjem trente vi arm, og det dukka opp en hund som hadde starta turen sin litt tidlig, eier kom løpende. Den var ikke helt grei, og når de kom snute mot snute så var det ikke egentlig hyggelig kommunikasjon. Quartz fyra seg verbalt på alle pluggene, og eier fikk tak i ham. Q kjefta og smelte, og selvsagt kom det flere hunder. Jeg ba om kontakt, og han gofla godis. Så det møtet gikk ikke så veldig inn på ham. 

Vi tok en liten økt til med arm, men ikke så lenge. Øker vanskegraden til han gjør den om til en pray

Jeg liker lynnet hans mer og mer. Han tar gode valg, og vil ikke ha bråk med noen eller noe. Deilig

 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

stevne nittende og tyvende mai 24

 Stevne i Fredrikstad - trippelt sådan, for første gang i historien til klubben. Så da var det ikke rart at jeg blingsa litt.. Jeg hadde nem...